זוכים יקרים,
ניתן לעיין במסמכים השונים בעמוד זה.
חתימת חוזה תתרחש עד 30 ימים ממועד בחירת הדירה אלא אם הרוכש מבקש מפורשות לפני כן.
לפתיחת פנייה מול חברת הבקרה ״אשד״ לחצ/י כאן
לחץ כאן למלאי הדירות העדכני
תיאור הפרויקט
בלב הריאה הירוקה הכירו את פרויקט הנדל"ן היוקרתי HIGH עיר היין. הפרויקט ממוקם בחלקה הצפוני החדש של העיר בסביבה צעירה וירוקה עם איכות חיים של טבע בתוך העיר.
הפרויקט מכיל 2 מתחמים המונים 11 מבנים כאשר 4 מהם הינם מגדלים ו-7 מהם בניינים מעוצבים בעלי סטנדרט בניה גבוה ותכנון אדריכלי חכם המתוכננים להיבנות בשכונת עיר היין, בחלקה הצפוני של העיר אשקלון.
הפרויקט מונה 396 יח"ד כאשר מתוכם -199 יח"ד במסגרת תכנית מחיר למשתכן ויהווה מתחם מגורים ייחודי ומתקדם כחלק מתנופת הבניה בעיר אשקלון.
תמהיל הדירות מונה החל משלושה ועד שישה חדרי שינה, לצד פנטהאוזים, דירות גן ודירות יוקרה בסטנדרט בניה גבוה ומוקפד: מפרט טכני עשיר, מטבח משודרג, חשמל חכם, ריצוף 80X80, מחסן לכל דירה ומועדון דיירים בכל בניין.
הדירות בפרויקט תוכננו ועוצבו בגישת האדריכלות החכמה תחת סטנדרט בניה בטיחותי וקפדני ביותר, עם מפרט טכני עשיר במיוחד, חשמל חכם, מועדון דיירים ועוד. תהליך הבנייה הינו ללא פשרות בבחירת חומרי השלד, הגמר והביצוע בשטח.
צפי סיום- 09/2024
לאחר סיום שלב 4 חברתנו תזמן את הזוכים ע"פ מיקומם הסידורי בהגרלה לבחירת הדירה. במעמד זה יציגו הזוכים את האסמכתאות הנדרשות: צילום ת.ז של כל אחד מהרוכשים, תעודת זכאות/ הארכת תוקף זכאות, הודעת זכייה. כמו כן, במעמד זה יחתמו הרוכשים על טופס בחירת הדירה.
טופס זה יהווה אסמכתא להכנת חוזה מכר על הדירה ולא תהיה אפשרות לרוכש לשנות את בחירתו.
אי הגעה במועד ובזמן שנקבע לפגישת “בחירת הדירה” תבטל את זכות הזוכה לבחירת דירה (בהתאם לנהלי משרד הבינוי והשיכון). מודגש שבמעמד בחירת הדירה חייבים להגיע כל הזוכים הרשומים בטופס אישור הזכייה, או נציג מטעמם המלווה בייפוי כוח נוטריוני. בסיום הפגישה יתואם מועד לחתימת חוזה הרכישה, אולם, ככל שהזוכה יהיה מעוניין בכך, ניתן לחתום על חוזה רכישה גם במעמד זה.
במקרים חריגים בהם זוכה יעדכן כי אינו יכול להגיע עקב סיבות שונות הנובעות כתוצאה מהקורונה (בידוד, חולה וכו') לחברת הבקרה תהיה הסמכות לאשר לזוכה לבחור בצורה מקוונת ובמקרה זה לא יידרש ייפוי כוח נוטריוני או ייפוי כוח מאומת. חלופה זו של בחירה מקוונת תהיה חלופה נוספת לביצוע בחירת דירות ככל והמצב לא יאפשר לצאת ולהגיע לקבלן לבחירת דירות. הזוכה יידרש לשלם פיקדון בסך 2,000 ₪
הערה כללית
המועדים המצוינים עשויים להשתנות בהתאם להחלטת משרד הבינוי והשיכון.